В Ізраїлі жорстоко побили арабського водія, який не зміг втекти від натовпу: відео

В Ізраїлі жорстоко побили арабського водія, який не зміг втекти від натовпу: відео

Напруга між населенням Ізраїлю не спадає. Під час сутичок ввечері 12 травня натовп жорстоко побив водія-араба у Бат-Ямі.



Джерело: The Time of Israel

Деталі моторошного нападу

Водій намагався втекти на автомобілі після того, як демонстранти зрозуміли, що він араб. Однак йому це не вдалося.


На відео з соціальних мереж видно, що автомобіль, намагаючись втекти, двічі врізається у сусідні припарковані автівки. У той час за ним женеться розлючений натовп. Під час другого зіткнення з автомобілем, водієві вже не було куди тікати – позаду були люди.

Натовп швидко прибіг до автівки та витяг звідти араба. Його почали жорстоко бити руками та ногами. У якому стані постраждалий – невідомо.


Дивіться відео нападу на водія:

 

Що відомо про загострення між Ізраїлем та Палестиною

  • Ескалація багаторічного конфлікту спалахнула після того, як ізраїльські поліцейські почали виселяти палестинські сім’ї з їх будинків у Східному Єрусалимі.
  • Обурення населення призвело до сутичок між палестинцями та силовиками на Храмовій горі. Згодом усе це переросло у жорстокі протистояння між арабами та євреями. У місті Лод владі довелося навіть запровадити надзвичайну ситуацію.
  • Крім того, бойовики ісламістського угруповання ХАМАС випустили ракети на Ізраїль. Держава атакувала у відповідь. З 10 травня з Сектора Гази випустили понад 1000 ракет.
  • Водночас Ізраїль вже зруйнував третю найбільшу будівлю у Палестині.

 

Залиште свій коментар