Біатлон: українка увійшла до топ-10 гонки чемпіонату Європи

Біатлон: українка увійшла до топ-10 гонки чемпіонату Європи

Представниця України Увійшла до десятки найкращих біатлоністок у спринтерській гонці чемпіонату Європи, що проходить у німецькому місті Арбер, повідомляє УНН з посиланням на Федерацію біатлону України.



Деталі

Ближче за інших українок до медалі виявилася Юлія Журавок, яка єдиною в команді обійшлася без кіл штрафу, і на виході після другого рубежу претендувала на призове місце. Шкода — темп на останньому колі у основних конкуренток виявився вище, і на фініші Юля стала сьомою, повторивши поки що найкращий жіночий результат України на цьому турнірі. Але перспективи на боротьбу у гонці переслідування цілком оптимістичні: від подіуму Юлю сьогодні відокремили лише 14 секунд.


Ольга Абрамова обмежилася лише одним промахом. Але навіть із такою цілком пристойною для цієї гонки точністю зуміла показати лише 28-й час.

Віта Семеренко почала гонку дуже оптимістично – після першої стрільби лежачи розташовувалася вище за решту українок.


Однак три помилки у стрільбі стоячи і падіння швидкості на останньому колі відправили її на 51-й рядок у підсумковому протоколі.

Анастасія Меркушина фінішувала 40-ю, а Валерія Дмитренко – 78-ма.

Зауважимо, що «золото» чемпіонату здобула норвежка Раґнільд Фемштейневік, яка буквально на останніх метрах дистанції засмутила господарів турніру, відібравши перемогу у досвідченої Франциски Хільдебранд. «Бронза» у ще однієї представниці Німеччини Яніни Хеттіх, яка стала найкращою з тих, хто мав промахи.

Доповнення

Завтра в Арбері відбудуться дві гонки переслідування.

Залиште свій коментар