У київському метро дівчина впала під потяг: момент потрапив на камеру відеоспостереження

У київському метро дівчина впала під потяг: момент потрапив на камеру відеоспостереження

У Києві на станції метрополітену «Палац Україна» на колію впала дівчина. Рух поїздів було тимчасово зупинено. Постраждалу госпіталізували з травмами.



Про це повідомили у Telegram-каналі «Kyiv Metro Alert – сповіщення київського метрополітену». Інцидент трапився у четвер, 2 грудня (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Як вказано у повідомленні, на місце викликали медичних працівників та представників Національної поліції України. «Проводиться необхідна робота», – зазначили автори.


Дівчина впала на рейки

Рух поїздів Оболонсько-Теремківською лінією було обмежено. Поїзди прямували станціями «Героїв Дніпра» – «Олімпійська», «Васильківська» – «Теремки». Станом на 18:30 рух на синій гілці метро відновили.

Скриншот повідомлення Kyiv Metro Alert

Пізніше з’ясувалося, що дівчина вижила. Її дістали з колії представники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуації у Києві. З численними важкими травмами постраждалу госпіталізували.


 
Її госпіталізували
Дівчину вдалося врятувати

У мережі опублікували відеозапис із камери відеоспостереження у метрополітені. На кадрах показано, що дівчина стояла у натовпі людей на пероні в очікування поїзда. Потім вона раптово впала.

 
Дівчина раптово впала

 

Залиште свій коментар