Харків’янка оскандалилася, назвавши марш вишиванок «парадом бидла». Відео

Харків’янка оскандалилася, назвавши марш вишиванок «парадом бидла». Відео

Мешканка Харкова опинилася в центрі скандалу, прокоментувавши марш вишиванок, який пройшов у місті 20 травня. Вона заявила, що цей захід частково можна назвати «парадом бидла».



Коментар у дівчини взяв Євген Івашко з татуюванням на лобі «Кернес живий». Харків’янка відзначила, що хода у вишиванках «просто огидна» (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

«Я добре знаю історію цієї країни і знаю, що слоган «Слава Україні! Героям слава!» – це нацистський слоган. Тут зараз йдуть люди… Вони заробляють, напевно, від сили тисяч шість. Замість того, щоб зараз піти працювати і якось відновлювати економіку нашої країни, якось розвиватися, вони ходять і займаються х**нею», – сказала вона.


За словами дівчини, їй смішно дивитися на таку ходу.

«Замість того щоб читати книги, вони нібито відстоюють незрозуміло що… Це неосвічені люди, яким нема чого робити, в більшості своїй», – додала мешканка.


Нагадаємо, 20 травня близько тисячі харків’ян вийшли на марш вишиванок в центрі міста. По дорозі вони виконали українські пісні «Реве та стогне Дніпр широкий» і «Ой у лузі червона калина». Парад закінчився масовим виконанням гімну України на площі Свободи.

 

Залиште свій коментар