Саакашвілі назвав несподівану загрозу для Грузії від псування відносин з Україною

Саакашвілі назвав несподівану загрозу для Грузії від псування відносин з Україною

Голова Виконкому реформ Міхеїл Саакашвілі заявив, що Україна для Грузії є значно важливішою, ніж Грузія для України. Мовляв, у випадку погіршення відносин з Україною на Грузію чекає голод.



Більша частина того, що люди купують у грузинських магазинах, завозять з України, розповів Саакашвілі у коментарі виданню «Сова«.

Якщо Грузія зникне для України, на людях тут це не позначиться. Якщо ж Україна зникне для Грузії, це будуть порожні прилавки в магазинах, масовий голод, біди,
– заявив третій президент Грузії.


Він також заявив, що проти його призначення у Києві виступали «сили Москви». Мовляв, можливість його призначення була принциповим питанням для Росії.

«Для Росії це було чіткою демонстрацією того, що Україна – незалежна країна, а її президент – повний гідності президент незалежної держави», – переконаний Міхеїл Саакашвілі.


Можливий розкол в українсько-грузинських відносинах: коротко

Коли ще Міхеїл Саакашвілі досиджував свій другий президентський термін, до влади прийшла вчорашня опозиція на чолі з олігархом Бідзіною Іванішвілі.

Сам третій президент поїхав зі своєї країни в Україну, а там проти нього навіть відкрили кримінальну справу та заочно засудили на 3 роки.

Тож і нині коли Президент України Володимир Зеленський дав Саакашвілі нову посаду, у Грузії висловили незгоду та відкликали свого посла.

Залиште свій коментар