Ранкова заява Порошенка сколихнула українців! Цього не можна допустити, бо буде біда

Ранкова заява Порошенка сколихнула українців! Цього не можна допустити, бо буде біда

За його словами, стрімке падіння ВВП може погіршити ситуацію в економіці до кінця року



Ситуація в економіці надзвичайно серйозна, падіння ВВП на середину року вже склало майже 7%, а до кінця року може сягнути 15%. У такій ситуації необхідно захистити людей і не допустити заборгованості по соціальним виплатам.

Про це заявив п’ятий президент, лідер партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко телеканалу “Україна”.


Порошенко також зазначив, що атаки на незалежність Національного банку України є вкрай небезпечними для фінансової стабільності у державі.

“15% – це та цифра, на яку впав ВВП в 14-15 роках, коли Україна втратила внаслідок окупації Крим і Донбас. Тільки причина вже – не російська окупація, а тотальна, кричуща некомпетентність влади. І під час цих подій, якщо вони намагаються руйнувати єдину інституцію в державі, яка забезпечувала низький рівень інфляції, стабільність банківської системи, стабільність курсу української національної грошової одиниці до долара США, та ще й закидати їм, що курс є стабільним, а інфляція низька – це точно має руйнівні наслідки”, – сказав Порошенко.


Порошенко переконаний, заборгованість по зарплатах і пенсіях – невідворотня, якщо влада не змінить підходи.

“Падає наша зовнішня торгівля, падає ВВП, падає промислове виробництво. Люди – підприємці, наймані працівники в першу чергу в містах не мають можливості заробити для себе”, – додав Порошенко.

Залиште свій коментар