«Матусuні бусuнкu у спортзалі»: капітан ЗСУ розповів, що думають про ухилянтів на фронті

«Матусuні бусuнкu у спортзалі»: капітан ЗСУ розповів, що думають про ухилянтів на фронті

Він зазначив, що емоційно інколи стає складніше з огляду на контент, який поширюється у соцмережах.



Бійцям, які на війні переживають пекло, емоційно складно сприймати ухилянтів, які у соцмережах хизуються відвідинами спортзали або стріляниною заради розваги.

Про це в ефірі Армія TV сказав капітан ЗСУ та музикант Олександр Буліч (відомий під сценічним ім’ям як Sasha Boole). Зокрема, у нього запитали, чи обговорював він з побратимами людей, які ухиляються від військової служби.


“Так чи інакше, говориш про людей, яких вважав друзями, а вони підло втекли, перепливши Тису, заплативши якимось контрабандистам, або поробили собі “ліві” довідки. Ти говориш, бо тебе це оточує”, – сказав капітан ЗСУ.

Також він зазначив, що емоційно інколи стає складніше з огляду на контент, який поширюється у соцмережах.

“Людина повертається зі складної задачі, переживши реальне пекло, добирається до умовного “Старлінка”, відкриває смартфон, а там матусині бусинки у спортзалі (качаються), люблять себе, усі такі класні, красиві і здорові, але з довідками, що не можуть служити, бо у нього срака відвалиться”, – сказав військовий.

Також він висловив невдоволення тими українцями, які на вихідних впродовж усієї повномаштабної війни збираються на полігоні, аби постріляти з купленої за власні гроші зброї, але у військо не йдуть, бо кажуть, що “готуються”.


“До чого пацани готуєтеся? До вторгнення інопланетян? Переживаєте, що раптом, поки мужики на фронті, вторгнуться інопланетяни і не буде кому тил прикрити? Тоді це виправдано”, – сказав Буліч.

Залиште свій коментар