На сайті Миротворець зазначено, що Гогілашвілі порушив українське законодавство. Мовиться про напад на поліцейського під час виконання службових обов’язків.


Окрім того, у Миротворці вказано, що Гогілашвілі має паспорт Росії. Його політик отримав ще у 2012 році. Раніше цю інформацію повідомляли журналісти-розслідувачі.

Гогілашвілі потрапив у базу МиротворцяГогілашвілі потрапив у базу Миротворця / Скриншот 24 каналу


Зеленський просив звільнити Гогілашвілі

  • Президент Володимир Зеленський заявив, що демократична держава не може існувати без звичайної людської рівності. Зокрема, мовиться про рівність тих, хто обіймає будь-які державні посади, й тих, хто їм підпорядковується.
  • Саме тому Зеленський заявив, що на інцидент з Гогілашвілі може бути лише одна реакція. Президент попросив міністра внутрішніх справ та Кабінету Міністрів розглянути питання про звільнення заступника очільника МВС.

Скандал з Гогілашвілі: що треба знати

  • У мережі оприлюднили відео скандалу, який заступник Монастирського Олександр Гогілашвілі влаштував на блокпості в Краматорську.
  • Причиною начебто стало те, що поліцейські зупинили авто на блокпості та попросили показати документи. Натомість заступник міністра заявив: «єдиний заступник міністра, з таким є***ом, як у мене, він лише один. Я 3 роки вже заступник міністра».
  • Згодом Гогілашвілі звернувся до правоохоронця: «Тепер ти знаєш, але тепер і я тебе знаю, дружок, і для тебе це приємним не буде…».
  • Коли інцидент набув розголосу, Гогілашвілі вибачився за свою поведінку.

Реакція МВС і Зеленського на ситуацію з Гогілашвілі: дивіться відео