«Ми говоримо про чортзна-що»: Мосейчук вичитала Бутусова за «тренд «мені соромно»

«Ми говоримо про чортзна-що»: Мосейчук вичитала Бутусова за «тренд «мені соромно»

Ведуча втрутилася у пересварку між журналістом і президентом.



Телеведуча «1+1» Наталія Мосейчук вичитала головного редактора «Цензор.НЕТ», журналіста Юрія Бутусова, у якого виникла суперечка з президентом Володимиром Зеленським.

Пересварка між журналістом і главою держави виникла під час пресконференції президента 26 листопада.


Телеведуча перепросила президента за «маленьку дискусію» і звернулася до Бутусова.

«Юра (Бутусов — Ред.), я не можу підтримати цей тренд «мені соромно», і цей квест.  Коли лідери громадських думок починають говорити «мені соромно» в обличчя президенту. Тому що мені соромно за все, що відбувається зараз. Я бачила виступи Тоні Блера, прем’єр-міністра Британії, я бачила виступи Альберта Гора, вони говорили про екологію і про освіту. А ми говоримо про чортзна-що, розумієте. І мусимо жити в цій прекрасній і нещасній країні, а я хочу жити в іншій. Я не хочу, щоб президент цієї країни продовжував риторику «стадіон так стадіон». Я не хочу цієї боротьби з Порошенком. Вона обридла всім, Юр. Країна валиться», — заявила вона.


Своєю чергою, президент попросив Бутусова «припинити риторику». «Ви зараз говорите з президентом України. Припиніть, будь ласка, цю риторику. Ви розмовляєте з президентом України — народом обраним, законно обраним. Ви зараз не на площі за гроші з плакатом. Вас запросили за цей стіл як лідера думки — про що сказала Наталя (Мосейчук — Ред.). Ви запитали — я відповів», — зауважив Зеленський.

Як повідомлялося, під час пресконференції президент наголосив, що Бутусов неодноразово «зливав» внутрішню українську інформаціюГлава держави заявив, що Бутусов — це перша людина, яка показала інформацію щодо відповіді нашого українського дрона по збройних формуваннях на Донбасі. Внаслідок цього міжнародна спільнота почала вимагати пояснень від України.

Залиште свій коментар