Як виглядає двоповерховий особняк Юзика з «Кварталу 95» за 400 тис. доларів. Відео

Як виглядає двоповерховий особняк Юзика з «Кварталу 95» за 400 тис. доларів. Відео

Актор студії «Квартал 95», народний депутат Верховної Ради IX скликання в складі фракції політичної партії «Слуга народу» Юрій Корявченков (він же Юзик) є власником двоповерхового будинку, який розташований у селі Проців під Борисполем. Усього розмір ділянки становить 18 соток.



Нині тривають ремонтні роботи в будинку, ще потрібне внутрішнє і зовнішнє оздоблення особняка. Про це повідомили в програмі «Викриття» (щоб подивитися фото та відео, доскрольте до кінця сторінки).

Згідно з декларацією, земля оформлена на дружину знаменитості Тетяну. А будівля розміром у 260 квадратних метрів значиться в документі як «садовий будиночок».


Нардеп Юрій Корявченков.
Як виглядає будинок зовні.

На сайтах оголошень зазначено, що нерухомість із такою площею в селі Проців обійдеться покупцеві в 400 тисяч доларів.

Юзик будує будинок під Борисполем.

Крім того, у Корявченкова також є квартира в Києві на 104 квадрати, яка, як видно з декларації, записана на самого нардепа. За даними з реєстру прав на нерухомість, столичне житло Юзика розташоване у висотці на Дніпровській набережній із видом на річку.


Юзик будує дачу під Борисполем.

Коротко про знаменитість:

  • Юрій Корявченков – український актор, телеведучий, колишній адміністративний директор студії «95 квартал», депутат Верховної Ради України IX скликання з 2019 року.
  • Разом з Олександром Пікаловим грав у «Збірній Дніпропетровська». Незабаром вони влилися до складу «Збірній Кривого Рогу», попередниці команди КВН «95 квартал».
Залиште свій коментар